Belépés és regisztráció

Webáruházunkban regisztrálást követően lehet vásárolni. Szakemberek, és egyéni vásárlók is vásárolhatnak webáruházunkban. A regisztráció ingyenes. Regisztrációkor valós adatokat adjunk meg. Webáruházunkban a legújabb fejlesztésű biztonsági ellenőrző reCAPTCHA rendszert használjuk vásárlóink biztonsága érdekében. Használata gyors, és egyszerű.

Hogyan is működik?

Miután kitöltöttük a mezőket, ezután a „Nem vagyok robot" kifejezés előtti üres fehér négyzetére kell rákattintani, és megvárni, amíg egy zöld kis pipa megjelenik, ez lehet, igénybe vesz 1 vagy 2 másodpercet. Be nem jelölt, vagy a zöld pipa megjelenése előtt történő bejelentkezést, vagy regisztrációt a rendszer hibásként érzékeli, mindenképpen meg kell várni a zöld pipa megjelenését.

2. Másodlagos ellenőrzési rendszer

Másodlagos ellenőrzési rendszernél, a felugró "feladatot" kell megoldani helyesen. Itt ki kell választani az adott kis képek közül,azt ami a feladat leírásában szerepel. Kis képek bejelöléses kiválasztása után, az Ellenőrzés gombra kattintva a rendszer leellenőrzi a feladat helyességét, elfogadás után sikeres a bejelentkezés és/vagy a regisztráció.

Ha még sem sikerült a regisztráció, vagy a belépés, akkor ügyfélszolgálatunk segíteni fog. Keress minket bizalommal.