KN95 szájmaszk (FFP2) 5db

KN95 szájmaszk (FFP2) 5db

 
5 990 Ft

Rövid leírás:

Hatékony védelem a vírusok ellen is. Ez a maszk megszűri a 0.3 mikrométeres részecskék közel 95%-át. Az amerikai KN95 (95%) szabvány közel azonos, mint az európai FFP2 (94%) besorolás. Jól alkalmazkodik az orr, és az arc formájához, gumis rögzítésű. CE certificate. mennyiség:5db

kn95cs
Készleten
+
Aphroditepont: 60 pont

Leírás

Ezzel a KN95 (FFP2) típusú szájmaszkkal biztonságosabban végezheted a munkádat, valamint a hétköznapokban is nagyobb védelmet biztosít.
A hagyományos maszkoktól eltérően, ez a maszk szorosan az arcodhoz simul, aminek köszönhetően még nagyobb biztonságot ad. Puha szivacsos orrnyereg része kényelmessé teszi a maszk viseletét.

Fontos a maszk megfelelő felhelyezése, és annak a viselete.
A maszk felhelyezése előtt alaposan mossunk kezet
Helyezzük az arcunkra a maszk felső részét, majd simítsuk a maszk alsó részét az arcunkra,majd igazítsuk meg a pántokat
A maszk felhelyezésekor figyeljünk, hogy az orrunkat és a szájunkat is elfedje
A maszk használata közben kerüljük a maszk megérintését, ha mégis meg kell igazítani,akkor előtte alaposan mossa meg a kezét.
A maszk levétele utána a kézmosást ne felejtse el.
Átnedvesedett maszkot ne viseljen tovább, le kell cserélnie.

Hordjak-e maszkot, avagy sem?

Az orvos szakértők válasza a kérdésre egyértelműen igen. Mivel az influenza a levegőben terjed, így egy maszk mechanikusan megakadályozná az influenza vírusokat abban, hogy az egészséges emberekhez is eljussanak, emiatt egyértelműen javasolják a szakemberek a viselését. A maszk több szempontból is hasznos, megakadályozza az influenzavírus másoknak való átadását, és a maszk viselőjét is megvédi az esetlegesen őt támadó fertőzéstől.

Egészségügyi Világszervezet (WHO) a KN95 típusú maszkok védelmi szintjét elismeri.