-70%
BCL SPA Fehér ragyogás hidratáló éjszakai kézkrém 88ml

BCL SPA Fehér ragyogás hidratáló éjszakai kézkrém 88ml

BCL SPA
Régi ár: 2 490 Ft  
747 Ft

Rövid leírás:

Pearl Moon Complex formulájú éjszakai kézkrém. BCL SPA legújabb fejlesztésű kézkrémje bőrhalványítós formulával. Tökéletesen felszívódó kézkrém nem hagy ragacsos réteg a felkenés után.

SPA55092
Nincs készleten
Aphroditepont: 7 pont

Leírás

Világszerte egyre növekszik a bőrhalványítós kozmetikumok iránti kereslet. BCL SPA kifejlesztett a Pearl Moon Complex™ formulát, ami segít a sötétebb foltok eltüntetésében és javítja a bőröd tónusát. Ginsenget tartalmaz, hogy elősegítse a keringést, az igazgyöngy természetes ragyogást kölcsönöz, a vulkanikus iszap a szennyeződéseket távolítja el, a rizsvíz és tej elfedi, valamint csökkenti a nem kívánatos pigmentációt.

BCL SPA parabén mentes természetes kozmetikumokat magas minőségű organikus összetevőkből alkották meg. BCL SPA márka filozófiája a „létezés, törődés, szeretet" hármas szabályrendszer követése a mindennapos bőrápolás terén. A bőrápolás nem csak egy feladat, hanem egy élmény, amelyet akár a szépségszalonban, akár otthon is meg tudsz már valósítani. Itt az alkalom, próbáld ki te is a BCL SPA természetes kozmetikumait.