Fürdősó

SPA varázslatos élménye egy kellemes illatos fürdővel is kezdődhet. Ebben a BCL SPA holt tengeri sós fürdősói tökéletes partnerek lesznek. Organikus összetevői puhává, és selymessé változtatják bőrödet. Találd meg a kedvenc illatodat a fürdősók között, és ha meg van a kedvenc illatod, akkor a fürdősó mellé válassz bőrradírt, masszázskrémet, hidratáló maszkot, vagy testápolót is.

SPA56111
5690 Ft
CBD tartalmú holt tengeri fürdősó. Méregtelenítő hatású holt tengeri fürdősó tisztítja a kezeidet, lábaidat, az egész testedet, eközben mélyen hidratálja a bőrödet.
SPA53101
5690 Ft
Levendulás - mentás holt tengeri fürdősó. Méregtelenítő hatású holt tengeri fürdősó tisztítja a kezeidet, lábaidat, az egész testedet, eközben mélyen hidratálja a bőrödet.
SPA52101
5690 Ft
Mandarinos - mangós holt tengeri fürdősó. Méregtelenítő hatású holt tengeri fürdősó tisztítja a kezeidet, lábaidat, az egész testedet, eközben mélyen hidratálja a bőrödet.
SPA58011
5690 Ft
Pink grapefruitos holt tengeri fürdősó. Méregtelenítő hatású holt tengeri fürdősó tisztítja a kezeidet, lábaidat, az egész testedet, eközben mélyen hidratálja a bőrödet.
SPA51101
5690 Ft
Citromfüves - zöld teás holt tengeri fürdősó. Méregtelenítő hatású holt tengeri fürdősó tisztítja a kezeidet, lábaidat, az egész testedet, eközben mélyen hidratálja a bőrödet.
SPA54101
5690 Ft
Tejes - mézes fehér csokoládés holt tengeri fürdősó. Méregtelenítő hatású holt tengeri fürdősó tisztítja a kezeidet, lábaidat, az egész testedet, eközben mélyen hidratálja a bőrödet.
Termékszűrő Termékszűrő