Crystal Essence Kamillás - zöld teás golyós dezodor 66ml

Crystal Essence Kamillás - zöld teás golyós dezodor 66ml

Crystal Essence dezodorok
 
1 490 Ft

Rövid leírás:

A Crystal Essence természetes dezodorok ásványi sókból készülnek, organikus esszencia hozzáadásával. Kamillás-zöld teás illat stresszoldó hatással rendelkezik.

cry017
Készleten
+
Aphroditepont: 15 pont

Leírás

Crystal Essence golyós dezodorok nem tartalmaznak alumínium chlorohydrate-ot, mesterséges alumínium vegyületeket, parabént, és alkoholt sem. Fantasztikus illatukat organikus esszenciából nyerik, nem pedig mesterséges illatanyagból. Nem hagynak foltot a ruhán, és a bőr felülete sem lesz ragacsos a használatuk során. Fontos a Crystal Deo termékek nem izzadásgáltó dezodorok. Az izzadás egy természetes folyamat, amit gátolni nem ajánlatos izzadás gátlókkal, mert testünk az izzadás során méregtelenít, valamint szabályozza a testünk hőmérsékletét. Crystal Deo dezodor a testszagot okozó baktériumokat semlegesíti, és nem engedi elszaporodni, így az izzadás megmarad, viszont nem keletkezik testszag. Crystal Deo termékek természetes ásványi só alapú dezodorok, így hívhatjuk őket sókristály dezodoroknak is. Közvetlenül fürdés után használjuk a tiszta bőr felületen. Hipoallergén dezodorok, amiket állatokon nem teszteltek. Nemzetközi Onkológia Intézetek ajánlják a használatukat. Crystal Deo Amerika piacvezető ásványi só dezodora!

összetevők/Ingredients: Purified Water (Aqua), Potassium Alum (Natural Mineral Salts), Natural Fragrance made with essential oils and extracts, Cellulose (plant derived), Sodium Bicarbonate, Benzoic Acid (natural preservative), Zinc Gluconate (natural preservative)