-50%
Crystal Deo Rock Granite Rain spray 118ml

Crystal Deo Rock Granite Rain spray 118ml

Crystal Rock
Régi ár: 1 490 Ft  
745 Ft

Rövid leírás:

Alumínium mentes természetes férfi dezodor. Nem izzadásgátló dezodor. Édes érzéki, de mégis fűszeres komoly illat, akik szeretik megbolondítani környezetüket, egyszer komoly, máskor érzéki személyiségek.

cry052
Készleten
+
Aphroditepont: 7 pont

Leírás

Közkedvelt Crystal Deo gondolt a férfiakra is, és megalkotta az alumínium mentes férfi dezodorokat. Crystal Rock test permetek nem tartalmaznak alumínium chlorohydrate-ot, mesterséges alumínium vegyületeket, parabént, és alkoholt sem. Nem hagynak foltot a ruhán, és a bőr felülete sem lesz ragacsos a használatuk során. Fontos a Crystal Deo termékek nem izzadásgáltó dezodorok. Az izzadás egy természetes folyamat, amit gátolni nem ajánlatos izzadás gátlókkal, mert testünk az izzadás során méregtelenít, valamint szabályozza a testünk hőmérsékletét. Crystal Deo dezodor a testszagot okozó baktériumokat semlegesíti, és nem engedi elszaporodni, így az izzadás megmarad, viszont nem keletkezik testszag. Crystal Deo termékek természetes ásványi só alapú dezodorok, így hívhatjuk őket sókristály dezodoroknak is. Közvetlenül fürdés után használjuk a tiszta bőr felületen. Hipoallergén dezodorok, amiket állatokon nem teszteltek. Nemzetközi Onkológia Intézetek ajánlják a használatukat. Crystal Deo Amerika piacvezető ásványi só dezodora!

összetevők/Ingredients: Aqua (Purified Water), Caprylyl/Capryl Glucoside, Potassium Alum (Natural Mineral Salts), Natural Fragrance made with essential oils and extracts, Sodium Bicoarbonate, Benzoic Acid, Zinc Gluconate