Szállítás és Fizetés

RENDELÉS MENETE

Általános információk a rendelés folyamatáról, és kézbesítésről: 

Kézbesítés

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik (várhatóan: 8:00-17:00 között). A kézbesítő cég mindenkori munka idejében. Hétvégi kézbesítés nincsen. 

Szállítási idő (GLS futár esetén)

Rendelés leadását követő 1-3 munkanapon belül kézbesítésre kerül a csomag. Például: A hétvégén leadott rendeléseket a következő munkanapon (hétfő) csomagoljuk, és adjuk át kézbesítésre, és várhatóan következő munkanapon (kedd) kerül kézbesítésre. 

Csomagolás

Cégünk híve a környezet megóvásának, így a megrendeléseket újrafelhasznált karton dobozba csomagoljuk. A rendelések összekészítésekor pedig nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő csomagolásra, hogy a megrendelt termékek épségben megérkezzenek hozzád. 

Kézbesítő futárszolgálat

GLS futárszolgálat 

MPL

Rendelés lemondása

Ha már leadtad a rendelésedet, és azt valami miatt törölni szeretnéd, kérjük jelezd e-mailben is, de a leggyorsabb módja a telefonon történő lemondás.

Telefon számunk: 06 1 3601 275 

Telefonos ügyfélfogadási rend: Hétfő-Péntek 9:00-17:00 

Amennyiben a megrendelt csomag sikertelen kézbesítés (pl. helytelenül megadott szállítási cím, szabadsági idő nem jelzése stb.) vagy a csomagot nem kéred/nem veszed át és emiatt visszaküldésre kerül Cégünkhöz az adott Megrendelő nem jogosult további vásárlásra a Webáruházunkban.

 

SZÁLLÍTÁS

Szállítási módok és szállítási költségek belföldre (Magyarország területére)  GLS FUTÁRRAL

1. Házhoz szállítás GLS futárral

Raktárunkon lévő termékeket 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk a GLS futárszolgálat segítségével. Nincs más dologod, mint a házhozszállítást választani a vásárlásod végén és megadni a szállítási címet.

 • 25.000 Ft alatti rendelés esetén 1.590 Ft/csomag
 • 25.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES

2. GLS csomagpontos / csomagautomatás szállítás

Miért válaszd a GLS CsomagPontos átvételt?

Raktárunkon lévő termékeket 1-3 munkanapon belül az általad megadott GLS CsomagPontra szállítjuk. A csomagpontos szállítás egyesíti a GLS futárszolgálat gyorsaságát az átvevőpontok kényelmével és költséghatékonyságával. Megrendelt csomagodat könnyedén átveheted az országban működő több, mint 800 átvevő pont egyikében. A GLS CsomagPontok különböző profilú üzletekben találhatóak, az aktuális CsomagPonton működő üzlet mindenkori nyitvatartása alatt tudod átvenni a csomagodat.

Hogyan tudod GLS csomagpontra kérni a rendelésedet?

A megrendelés leadásakor az üzletlistából kiválaszthatod a hozzád legközelebb eső GLS CsomagPontot. A rendelésedet a személyes adataid megadása után veheted át a csomagponton. Fontos! Amennyiben a termék megvásárlásától az átvételt követően kívánsz elállni, így a terméket boltunkba kell visszajuttatnod, nem pedig a csomagpontba.

 A GLS CsomagPontos szállítás költségei:
 • 18.000 Ft alatti rendelés esetén 1.090 Ft/csomag
 • 18.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES

 3. Személyes átvétel üzletünkben

Csomagodat INGYENESEN átveheted.

Címünk: 1131 Budapest, Nővér utca 7C, Aphrodite Pedikűr Manikűr Műköröm Szakáruház és Bemutatóterem
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 9.00-17.00
Fizetési módok: Készpénz és bankkártya.

Nyitvatartási időben tudod átvenni csomagodat az, ahol további termékeket is kipróbálhatsz és rendelés leadása nélkül is tudsz vásárolni. 

4. Nagy méretű szalonbútorok szállítási költsége (Magyarország területére)

Cégünk a nagy méretű termékeket az alábbi feltételekkel tudja szállítani:

Mi számít nagy méretű terméknek?

Pedikűrös vendég székek, nagy terjedelmű szalonbútorok

Mit tartalmazz a szállítási és beüzemelési költség?

Magyarország területén lévő címre történő házhozszállítást, a szállítási címen történő beüzemelést.

Szállítási és beüzemelési költségek:

 • Nővér utcai üzletünktől számított 100km-es távolságon belül a szállítási és beüzemelési költség 15.000ft
 • Nővér utcai üzletünktől számított 100km-es távolságon kívül a szállítási és beüzemelési költség 150ft/km (példa: 150km távolságú címre a szállítási költség 150x150= 22.500ft)

Minden esetben a minimum szállítási és beüzemelési költség: 15.000ft

Mit nem tartalmazz a szállítási és beüzemelési költség?

 • a régi szék elszállítását
 • olyan emeletre történő felvitelt, amit csak gyalog lehet megtenni, ilyen esetekben a plusz költség 1000ft/emelet

 

Szállítási módok és szállítási költségek belföldre (Magyarország területére)  MPL (POSTA) FUTÁRRAL*

335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet módosításáról szóló 685/2023. (XII. 29.) Korm. rendelet alapján Cégünknek kötelezően fel  kell kínálnia az MPL (Posta) szállítási lehetőségeit.

 • Csomagautomatába, PostaPontra vagy postára szállítás esetén: 990 Ft/csomag 20.000ft alatti rendelés esetén - 20.000ft feletti rendelés esetén ingyenes
 • Házhoz szállítás esetén: 0-10 kg-ig 1990 Ft/csomag  30.000ft alatti rendelés esetén - 30.000ft feletti rendelés esetén ingyenes
 • Házhoz szállítás esetén: 10-20 kg-ig 2990 Ft/csomag 40.000ft alatti rendelés esetén - 40.000ft feletti rendelés esetén ingyenes
 • Házhoz szállítás esetén: 20-40 kg-ig 5990 Ft/csomag  70.000ft alatti rendelés esetén - 70.000ft feletti rendelés esetén ingyenes

Webáruházunkban nem súly alapján alakítjuk ki a szállítási költségeket, viszont a jogszabály az MPL futárszolgálatos házhozszállítás esetén ezt írja elő. Csomag összekészítése során mérjük meg a csomag súlyát, emiatt utólag módosulhat a szállítási költség. 

Szállítási idő MPL (Posta) esetén 3-5 munkanap

 

FIZETÉS

Fizetési módok

1. Utánvételes fizetés - GLS FUTÁR ESETÉN

Futárnál történik a fizetés a csomag kézbesítésekor. A futárnál készpénzzel vagy bankkártyával is tudsz fizetni. Utánvételes fizetési mód költsége +400ft/csomag, függetlenül a rendelés értékétől. Utánvételes fizetés felső határa 500 000 ft

2. Előre utalásos fizetés - GLS FUTÁR ESETÉN

Rendelés leadását követően e-mailben elküldjük a banki adatainkat, és bankon keresztül előre utalással tudsz fizetni. Amint beérkezett az összeg a számlánkra, összekészítjük és küldjük a csomagod.

3. Bankkártyás fizetés - GLS FUTÁR ESETÉN

Rendelés leadásával egy időben a webáruházunkban tudsz fizetni bankkártyáddal, a biztonságos BARION rendszerén keresztül.

 

Barion rendszerén keresztül történő fizetés

Kényelmes, gyors, biztonságos fizetés bankkártyával vagy prepaid egyenlegről. 

MIT JELENT A BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod

 • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
 • Visa vagy Electron bankkártyádat
 • Amex bankkártyádat

 

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni. 

 

INGYENES

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.

A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes. 

 

BARION ALKALMAZÁS

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

 

ELSŐ A BIZTONSÁG

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.  A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ A BARION OLDALÁN

www.barion.com

4. MPL (Posta) Banki előre utalásos fizetés

MPL (Posta) futárral töténő szállítás esetén csak banki előreutalással tudsz fizetni. MPL (Posta) futárszolgálattal feladott csomagok esetében 1990ft kezelési költséget számítunk fel, mert cégünk nem szerződött partnere az MPL futárszolgálatnak. Ezt a kezelési költséget minden MPL (Posta) csomagküldés esetén felszámítjuk, függetlenül a rendelés értékétől. Rendelés leadását követően a csomagodat összekészítjük a súlyát megmérjük, és ha szükséges,akkor a szállítási költséget módosítjuk, mivel a jogszabály súly alapján alakította ki az árakat a házhoz szállítás esetén, viszont a webáruházunk nem a súly alapján számolja ki a szállítási költséget. Ezután e-mailben elküldjük a banki adatainkat, és pontos végösszeget, amit bankon keresztül előre utalással tudsz fizetni. Amint beérkezett az összeg a számlánkra, összekészítjük és küldjük a csomagod. 

*MPL futárszolgálattal feladott csomagok sikeres kézbesítésért semmilyen garanciát nem tudunk vállalni. Cégünk csak a jogszabály megfelelése végett kínálja fel az MPL szállítási lehetőséget. Kérjük ennek tudatában válaszd az MPL (Posta) szállítási módot. Át nem vett csomagok esetén a felmerült szállítási költséget, valamint a kezelési költséget levonva utaljuk vissza a rendelés összegét.