Körömcsípő

Más formájú körömcsípő javasolt a normál, egészséges köröm rövidítéséhez és más körömcsípő használata indokolt a megvastagodott köröm rövidítéséhez. A benőtt körmök sem egyformák, így a körömbenövés szakszerű kezeléséhez hasznos többféle speciális körömcsípőt tartani. Az otthoni körömápolás szakszerűbb és hatékonyabb, pedikűrös lábköröm csípő használatával. A Pedi Planet rozsda mentes acélból készült köröm csípők széles választékáből minden köröm kezeléshez megtalálod számodra a legmegfelelőbbet.

 

pp0500
990 Ft
Rozsdamentes laprugó Pedi Planet márkájú körömcsípőkhöz, különböző méretben
pp5804
5990 Ft
A rozsdamentes lábköröm csípővel a köröm rövidítése rendkívül biztonságos és kíméletes. Az egészséges köröm, deformált köröm, gombás köröm, diabétesz köröm, beteg köröm mindegyike egyaránt igényli a rendszeres köröm rövidítést, azonban nem mindegy, milyen eszközzel történik a körmök rövidítése.
pp5744
3490 Ft
Roszdamnetes orvosi acélból készült lábkörömvágó olló. Professzionális vagy otthoni használatra.
aph012
5990 Ft
115 mm nagyságú, pedikűrös keskeny egyenes pofájú körömcsípő. Az egyenes körömcsípő mérete és formája miatt alkalmas egészséges körmök rövidítésére, vékony gyermek körmök rövidítésére, benőtt körömsarok kivágására. A rozsdamentes egyenes körömcsípőt ajánlott használni otthon és a pedikűrszalonban történő lábkörmök rövidítésére. A Pedi Planet egyenes pedikűrös körömcsípő alapanyaga: rozsdamentes orvosi acél. A továbbképző tanfolyamainkon ráragadt a "Szeretem csípő" megnevezés. :-)
pp5890
5990 Ft
115 mm nagyságú, hegyes egyenes pofájú pedikűrös körömcsípő. Az egyenes körömcsípő mérete és formája miatt alkalmas benőtt körömsarok kivágására, benőtt köröm kivágására. A Pedi Planet hegyes egyenes pedikűrös körömcsípő alapanyaga: rozsdamentes orvosi acél.
pp5805
5990 Ft
115 mm nagyságú, pedikűrös keskeny egyenes pofájú körömcsípő. Az egyenes körömcsípő mérete és formája miatt alkalmas egészséges körmök rövidítésére, vékony gyermek körmök rövidítésére, benőtt körömsarok kivágására. A rozsdamentes egyenes körömcsípőt ajánlott használni otthon és a pedikűrszalonban történő lábkörmök rövidítésére. A Pedi Planet egyenes pedikűrös körömcsípő alapanyaga: rozsdamentes orvosi acél.
pp5809
6490 Ft
120 mm nagyságú, egyenes pofájú körömcsípő. Gyémánt formája fej része miatt alkalmas egészséges köröm rövidítésére, vékony gyermek körmök rövidítésére, benőtt köröm sarok kivágására. Ajánlott használni otthon és a pedikűrszalonban történő lábkörmök rövidítésére. A Pedi Planet körömcsípő alapanyaga: rozsdamentes orvosi acél.
pp5808
6490 Ft
A Pedi Planet speciális köröm csípő a diabétesz beteg körmök rövidítésére alkalmas. A 130 mm nagyságú hajlított pofájú pedikűrös körömcsípő speciálisan kialakított nyele biztonságos, nem szúrja, nem nyomja a beteg ujjait köröm rövidítés közben. Ajánlott használni otthon és a pedikűrszalonban történő lábkörmök rövidítésére. A Pedi Planet körömcsípő alapanyaga: rozsdamentes orvosi acél.
pp5807
6490 Ft
130 mm nagyságú, pedikűrös egyenes pofájú körömcsípő. Formájának és méretének köszönhetően az egészséges, vastag, kemény körmök rövidítésére a legprofibb pedikűrös eszköz. A Pedi Planet egyenes pedikűrös körömcsípő alapanyaga: rozsdamentes orvosi acél.
További 6 termék