Kellékek

Tipes, vagy sablonos műkörömépítés? Zselés vagy porcelános műköröm? Ebbe a menüpontban összeszedtünk hasznos műkörmös kellékeket, amire szükséged lehet a műkörmök készítésekor. Reszelők, sablonok, színminták, lakkozás kiegészítői, eszköz tárolók.

ak036
590 Ft
Műköröm kellékek, eszközök tárolására alkalmas, jól záródó műanyag tároló dobozka. Beleférnek a műköröm építésnél használatos reszelők is.
ak034
1690 Ft
A könyöklő kényelmessé teszi az időt a vendégnek, és a műkörömépítőnek. Az optimális magasságban tartott körmök jól láthatók, az anyag felhordás tökéletesebb, a reszelés pontosabb. A könyöklő huzata könnyen cserélhető, mosható. Fehér színben elérhető.
Porcelán tartó műanyag (3 részes)
Kedvezmény 50%
Promóció
ap010
490 Ft 245 Ft
Porcelán porok tárolására, és színek kikeverésére, üvegcse és egy ecset tárolására használhatjuk ezt a praktikus tárolót.
di021
790 Ft
A körömlakk javító ceruza után tölthető lakklemosóval, vagy akár tipoldóval is. 3 db ajándék hegyet tartalmazz a ceruza. Lakkjavító ceruza színe, a képen látható színtől eltérő lehet.
Kedvezmény 50%
Promóció
gep027
190 Ft 95 Ft
A műkörömépítést, a köröm díszítést legjobb rendes körmön megtanulni, gyakorolni. Sajnos ez nem mindig lehet ilyenkor segítség a gyakorló ujj.
ap009t
190 Ft
Liquid tárolására használatos üvegedényre való kupak. Anyaga rozsdamentes, így nem fognak panaszkodni a kollégáid, hogy nagyon liquid szag van a szalonban.
di013n
490 Ft
Tárold egyszerűen, és rendezetten körömdíszeidet. 12 részes kialakítású körömdísz tartó tárcsa. Strasszkövek, gyöngyök, gumi díszek stb
di014c
300 Ft
Körömlakkjaidat, géllakjaidat, vagy akár díszítéseidet, mintáidat is megfestheted, és vendégeidnek ajánlhatod, ezen a bemutató margarétán.
gep033
110 Ft
Üres kozmetikai tégely. Anyag: műanyag, űrtartalom: 5ml
ap009
290 Ft
A porcelános műkörömépítésnél a felhasználandó liquid tárolására használjuk. A megmaradt liquidet ne öntsd ki, és ne öntsd vissza az üvegbe, hanem töröld ki a papír törlővel az üvegcséből.
ak028
190 Ft
Hosszú változat, két végén lapított kialakítású narancsfapálca. Műkörömanyag, körömlakk javítására, díszítőanyagok fellhordásához használható fa pálca. 5db van egy csomagban.
ak040
1200 Ft
Jól záródó fedele nem engedi a benne lévő anyagot elpárologni. Gélfixáló, körömlakklemosó, liquid tárolására. Űrtartalom: 200ml
További 12 termék