Szilikon tehermentesítők

Bütyök, kalapács ujj, fájó talp, boltozat süllyedés mind fájdalmas kellemetlen. A Pedi Planet szilikon tehermentesítők az ortopédiai elváltozások miatt kialakult fájdalmak enyhítésére alkalmasak. Használatuk egyszerű és hatékony. Enyhítik, megszüntetik a fájdalmat. Diabéteszbetegek is használhatják, ha nem alakult ki fekély azon a területen.
pp6012
1190 Ft
A tyúkszemek bárhol kialakulnak a lábon, főleg az ujjakon, ujj közökben és a talpon. Szúrós fájdalmas érzést, akár gyulladást is okoznak. A puha, bőr barát szilikon kis tapaszok tehermentesítik a fájó részt, megszüntetik a gyulladást. Mérete és formája univerzális. 6 db/csomag.
pp6019
1190 Ft
Méretre vágható, testszínű, pamut gyűrű, puha géllel bélelve. Használata megakadályozza, csökkenti a dörzsölés okozta fájdalmat, megnyugtatja az irritált bőrfelületet. Segít bőrkeményedés, tyúkszem, víz-és vérhólyag, kalapácsujj, illetve tyúkszem okozta fájdalmak enyhítésére, megelőzésére is tökéletes. A csomagban 1 db 10 cm hosszú pamut/gél cső található.
pp6014
1190 Ft
A bütyökvédő párna enyhíti a kialakult bütyök fájdalmát, az ujj terpesztő pedig a kis lábujjat segíti megfelelő pozícióba állítani. A tehermentesítő használatával elkerülhető a lábujjak kidörzsölődése, az ujjak közti bőrkeményedések, tyúkszemek kialakulása. Mérete és formája univerzális.
pp6015
1190 Ft
A bőrbarát, puha, szilikonból készült bütyökvédő párna használata enyhíti vagy teljesen megszünteti a nagy lábujj alatt kialakult bütyök fájdalmát. Tökéletesen illeszkedik, használat során nem mozdul el, a bőrt nem dörzsöli ki. Mérete és formája univerzális.
pp6013
1190 Ft
A bütyökvédő párna enyhíti a kialakult bütyök fájdalmát, az ujj terpesztő pedig a nagy lábujjat segíti megfelelő pozícióba állítani. A tehermentesítő használatával elkerülhető a lábujjak kidörzsölődése, az ujjak közti bőrkeményedések, tyúkszemek kialakulása. Tökéletesen illeszkedik, használat során nem mozdul el, a bőrt nem dörzsöli ki. Mérete és formája univerzális.
pp6016
1190 Ft
A bőr barát, puha, szilikonból készült bütyökvédő párna használata enyhíti vagy teljesen megszünteti a kis lábujj alatt kialakult bütyök fájdalmát. Mérete és formája univerzális.
pp6017
1190 Ft
Amikor kialakul a kalapácsujj a fájdalom a haránt felső részén az ujjak alatt sokszor elviselhetetlen. A párna speciális formája igazodik a lábujjak alatt lévő felső harántrész formájához, és azt kipárnázza, az ujjakat- picit megemeli, így megszünteti a fájdalmat. Mérete univerzális, viszont jobb és bal lábra különböző a párnák iránya.
pp6018
1190 Ft
Amikor kialakul a kalapácsujj a fájdalom a haránt felső részén az ujjak alatt sokszor elviselhetetlen. A párna speciális formája igazodik a lábujjak alatt lévő felső harántrész formájához, és azt kipárnázza, az ujjakat, picit megemeli, így megszünteti a fájdalmat. Mérete univerzális, viszont jobb és bal lábra különböző a párnák iránya.
pp6008
1190 Ft
A kapaszkodó ujjak, a kalapács ujj általában az ujjbegyen támaszkodik. Itt gyakran vastag bőrkeményedés, sokszor fájdalmas tyúkszem alakul ki. A szilikon kupak kipárnázza az ujjbegyet, így a bőrkeményedések, tyúkszemek kevésbé alakulnak ki, a fájdalom enyhül vagy akár teljesen meg szűnik. Mérete: S/M formája univerzális  2 db/csomag.
pp6009
1190 Ft
A kapaszkodó ujjak, a kalapács ujj általában az ujjbegyen támaszkodik. Itt gyakran vastag bőrkeményedés, sokszor fájdalmas tyúkszem alakul ki. A szilikon kupak kipárnázza az ujjbegyet, így a bőrkeményedések, tyúkszemek kevésbé alakulnak ki, a fájdalom enyhül vagy akár teljesen meg szűnik. Mérete: L/XL formája univerzális 2 db/csomag.
pp6007
1190 Ft
A kapaszkodó ujjakat sokfelől éri nyomás, melyek az ujjak fájdalmát okozzák. A szilikon gyűrűk a tehermentesítést igénylő ujjak méretére vághatók. Használatukkal az egész ujj tehermentesíthető. Mérete és formája univerzális. S/M méret. 2 db/csomag
pp6020
1190 Ft
A bőr barát, puha, szilikon párna kipárnázza a talp felületét. Kíméli a láb ízületeit a rájuk nehezedő nyomástól, enyhíti a talp kellemetlen, égő fájdalmát. Csökkenti a harántboltozat süllyedése miatt kialakuló bőrkeményedések, tyúkszemek kialakulását. Magas sarkú cipőben kényelmes, fájdalom mentes járást biztosít. Mérete és formája univerzális.
További 2 termék