Szilikon tehermentesítők

Bütyök, kalapács ujj, fájó talp, boltozat süllyedés mind fájdalmas kellemetlen. A Pedi Planet szilikon tehermentesítők az ortopédiai elváltozások miatt kialakult fájdalmak enyhítésére alkalmasak. Használatuk egyszerű és hatékony. Enyhítik, megszüntetik a fájdalmat. Diabéteszbetegek is használhatják, ha nem alakult ki fekély azon a területen.
Pedi Planet szövet gél vágható lábujj védő cső 10cm 1db méret:M
Kedvezmény 20%
Promóció
pp6068
1190 Ft 952 Ft
Méretre vágható, testszínű, pamut gyűrű, puha géllel bélelve. Használata megakadályozza, csökkenti a dörzsölés okozta fájdalmat, megnyugtatja az irritált bőrfelületet. Segít bőrkeményedés, tyúkszem, víz-és vérhólyag, kalapácsujj, illetve tyúkszem okozta fájdalmak enyhítésére, megelőzésére is tökéletes. A csomagban 1 db 10 cm hosszú pamut/gél cső található. Méret:M  Belső átmérő: 1,5cm
Hapla öntapadós kötszer lap 5mm (22,5x45cm)
Kedvezmény 20%
Promóció
hpl20440
2290 Ft 1832 Ft
Hapla öntapadós kötszer lap. Egyedi méretre vágható. Hipoallergén, kiváló tapadási tulajdonságú! Vastagsága:5mm A láb nyomás és kidörzsölés elleni védelmére. Mérete: 22,5cmx45cm 
Pedi Planet tyúkszem nyomásvédő 6db
Kedvezmény 20%
Promóció (1)
pp6012
1190 Ft 952 Ft
A tyúkszemek bárhol kialakulnak a lábon, főleg az ujjakon, ujj közökben és a talpon. Szúrós fájdalmas érzést, akár gyulladást is okoznak. A puha, bőr barát szilikon kis tapaszok tehermentesítik a fájó részt, megszüntetik a gyulladást. Mérete és formája univerzális. 6 db/csomag.
Pedi Planet szövet gél vágható lábujj védő cső 10cm 1db
Kedvezmény 20%
Promóció
pp6019
1190 Ft 952 Ft
Méretre vágható, testszínű, pamut gyűrű, puha géllel bélelve. Használata megakadályozza, csökkenti a dörzsölés okozta fájdalmat, megnyugtatja az irritált bőrfelületet. Segít bőrkeményedés, tyúkszem, víz-és vérhólyag, kalapácsujj, illetve tyúkszem okozta fájdalmak enyhítésére, megelőzésére is tökéletes. A csomagban 1 db 10 cm hosszú pamut/gél cső található. Méret:S  Belső átmérő: 1cm
Pedi Planet szilikon tehermentesítő kislábujj bütyökvédő terpesztővel 1db
Kedvezmény 20%
Promóció
pp6014
1190 Ft 952 Ft
A bütyökvédő párna enyhíti a kialakult bütyök fájdalmát, az ujj terpesztő pedig a kis lábujjat segíti megfelelő pozícióba állítani. A tehermentesítő használatával elkerülhető a lábujjak kidörzsölődése, az ujjak közti bőrkeményedések, tyúkszemek kialakulása. Mérete és formája univerzális.
Pedi Planet szilikon tehermentesítő bütyökvédő párna 1db
Kedvezmény 20%
Promóció
pp6015
1190 Ft 952 Ft
A bőrbarát, puha, szilikonból készült bütyökvédő párna használata enyhíti vagy teljesen megszünteti a nagy lábujj alatt kialakult bütyök fájdalmát. Tökéletesen illeszkedik, használat során nem mozdul el, a bőrt nem dörzsöli ki. Mérete és formája univerzális.
Pedi Planet szilikon tehermentesítő bütyökvédő terpesztővel 1db
Kedvezmény 20%
Promóció
pp6013
1190 Ft 952 Ft
A bütyökvédő párna enyhíti a kialakult bütyök fájdalmát, az ujj terpesztő pedig a nagy lábujjat segíti megfelelő pozícióba állítani. A tehermentesítő használatával elkerülhető a lábujjak kidörzsölődése, az ujjak közti bőrkeményedések, tyúkszemek kialakulása. Tökéletesen illeszkedik, használat során nem mozdul el, a bőrt nem dörzsöli ki. Mérete és formája univerzális.
Pedi Planet szilikon tehermentesítő kislábujj bütyökvédő párna 1 db
Kedvezmény 20%
Promóció
pp6016
1190 Ft 952 Ft
A bőr barát, puha, szilikonból készült bütyökvédő párna használata enyhíti vagy teljesen megszünteti a kis lábujj alatt kialakult bütyök fájdalmát. Mérete és formája univerzális.
Pedi Planet szilikon tehermentesítő kalapácsujj párna JOBB 1db
Kedvezmény 20%
Promóció
pp6017
1190 Ft 952 Ft
Amikor kialakul a kalapácsujj a fájdalom a haránt felső részén az ujjak alatt sokszor elviselhetetlen. A párna speciális formája igazodik a lábujjak alatt lévő felső harántrész formájához, és azt kipárnázza, az ujjakat- picit megemeli, így megszünteti a fájdalmat. Mérete univerzális, viszont jobb és bal lábra különböző a párnák iránya.
Pedi Planet szilikon tehermentesítő kalapácsujj párna BAL 1db
Kedvezmény 20%
Promóció
pp6018
1190 Ft 952 Ft
Amikor kialakul a kalapácsujj a fájdalom a haránt felső részén az ujjak alatt sokszor elviselhetetlen. A párna speciális formája igazodik a lábujjak alatt lévő felső harántrész formájához, és azt kipárnázza, az ujjakat, picit megemeli, így megszünteti a fájdalmat. Mérete univerzális, viszont jobb és bal lábra különböző a párnák iránya.
További 6 termék