Szilikon tehermentesítők

pp6015
990 Ft
A bőrbarát, puha, szilikonból készült bütyökvédő párna használata enyhíti vagy teljesen megszünteti a nagy lábujj alatt kialakult bütyök fájdalmát. Tökéletesen illeszkedik, használat során nem mozdul el, a bőrt nem dörzsöli ki. Mérete és formája univerzális.
pp6013
990 Ft
A bütyökvédő párna enyhíti a kialakult bütyök fájdalmát, az ujj terpesztő pedig a nagy lábujjat segíti megfelelő pozícióba állítani. A tehermentesítő használatával elkerülhető a lábujjak kidörzsölődése, az ujjak közti bőrkeményedések, tyúkszemek kialakulása. Tökéletesen illeszkedik, használat során nem mozdul el, a bőrt nem dörzsöli ki. Mérete és formája univerzális.
pp6020
990 Ft
A bőr barát, puha, szilikon párna kipárnázza a talp felületét. Kíméli a láb ízületeit a rájuk nehezedő nyomástól, enyhíti a talp kellemetlen, égő fájdalmát. Csökkenti a harántboltozat süllyedése miatt kialakuló bőrkeményedések, tyúkszemek kialakulását. Magas sarkú cipőben kényelmes, fájdalom mentes járást biztosít. Mérete és formája univerzális.
pp6018
990 Ft
Amikor kialakul a kalapácsujj a fájdalom a haránt felső részén az ujjak alatt sokszor elviselhetetlen. A párna speciális formája igazodik a lábujjak alatt lévő felső harántrész formájához, és azt kipárnázza, az ujjakat, picit megemeli, így megszünteti a fájdalmat. Mérete univerzális, viszont jobb és bal lábra különböző a párnák iránya.
pp6017
990 Ft
Amikor kialakul a kalapácsujj a fájdalom a haránt felső részén az ujjak alatt sokszor elviselhetetlen. A párna speciális formája igazodik a lábujjak alatt lévő felső harántrész formájához, és azt kipárnázza, az ujjakat- picit megemeli, így megszünteti a fájdalmat. Mérete univerzális, viszont jobb és bal lábra különböző a párnák iránya.
pp6016
990 Ft
A bőr barát, puha, szilikonból készült bütyökvédő párna használata enyhíti vagy teljesen megszünteti a kis lábujj alatt kialakult bütyök fájdalmát. Mérete és formája univerzális.
pp6014
990 Ft
A bütyökvédő párna enyhíti a kialakult bütyök fájdalmát, az ujj terpesztő pedig a kis lábujjat segíti megfelelő pozícióba állítani. A tehermentesítő használatával elkerülhető a lábujjak kidörzsölődése, az ujjak közti bőrkeményedések, tyúkszemek kialakulása. Mérete és formája univerzális.
pp6011
990 Ft
Az egymáshoz szorosan kapcsolódó ujjak a harántboltozat süllyedés miatt alakultak ki. Az ujjak közti bőrkeményedések, tyúkszemek alakulnak ki, melyek kellemetlen, erős fájdalommal járnak. Az ujj elválasztó szilikon méretre vágható, kellemes viseletet biztosít. Egyszerre több ujj elválasztó is használható. Mérete, formája univerzális.
pp6010
990 Ft
A nagy lábujj a harántboltozat süllyedés miatt gyakran befelé dől a többi ujj felé. Ez a szilikon nagy lábujj elválasztó kényelmes viselet és használatával lassítható a nagy lábujj befelé fordulása a bütyök kialakulása. Mérete és formája univerzális.
pp6007
990 Ft
A kapaszkodó ujjakat sokfelől éri nyomás, melyek az ujjak fájdalmát okozzák. A szilikon gyűrűk a tehermentesítést igénylő ujjak méretére vághatók. Használatukkal az egész ujj tehermentesíthető. Mérete és formája univerzális. S/M méret. 2 db/csomag
pp6009
990 Ft
A kapaszkodó ujjak, a kalapács ujj általában az ujjbegyen támaszkodik. Itt gyakran vastag bőrkeményedés, sokszor fájdalmas tyúkszem alakul ki. A szilikon kupak kipárnázza az ujjbegyet, így a bőrkeményedések, tyúkszemek kevésbé alakulnak ki, a fájdalom enyhül vagy akár teljesen meg szűnik. Mérete: L/XL formája univerzális 2 db/csomag.
pp6008
990 Ft
A kapaszkodó ujjak, a kalapács ujj általában az ujjbegyen támaszkodik. Itt gyakran vastag bőrkeményedés, sokszor fájdalmas tyúkszem alakul ki. A szilikon kupak kipárnázza az ujjbegyet, így a bőrkeményedések, tyúkszemek kevésbé alakulnak ki, a fájdalom enyhül vagy akár teljesen meg szűnik. Mérete: S/M formája univerzális  2 db/csomag.
További 2 termék