Pedikűr

Saját márkás Pedi Planet pedikűrös szerszámaink, lábápoló termékeink Róth Éva lábápoló mester által használt és ajánlott pedikűrös szerszámok. Pedikűrös körömcsípők gyártásánál fontos szempont volt a minőség, és a kedvező ár. Minden pedikűrös hagyományos szerszám, speciális pedikűr szerszám, olló, köröm csípő rozsdamentes acélból készült termék. Pedikűr továbbképzéseinken mindent megtanulhatsz a korszerű pedikűrről, lábápolásról.

pp5994
3990 Ft
100 mm nagyságú, speciális vágó éllel ellátott bőrcsípő. A köröm környékén lévő bőr vágására alkalmas pedikűrnél és manikűrnél. A Pedi Planet bőrcsípő alapanyaga: rozsdamentes orvosi acél.
pp5784
1890 Ft
Rozsdamentes acél tamponáló tű a szakszerű tamponálás alap kelléke. Pedikűr során a benőtt köröm kezelések után ha szükséges a tamponálás,akkor ezt a tamponáló tűt használd. Fertőtleníthető, sterilizálható.
pp5621
2490 Ft
A Pedi Planet műanyag nyelű rozsdamentes fémfelületű két oldalas sarokreszelő. Otthoni rendszeres használatával megakadályozható a bőrkeményedések és a sarokrepedések kialakulása. Továbbá ajánlott a használata a pedikűrös szakembereknek is.
pp6200
1190 Ft
A Pedi Planet műanyag nyelű kerámia elületű két oldalas sarokreszelő. Otthoni rendszeres használatával megakadályozható a bőrkeményedések és a sarokrepedések kialakulása. Továbbá ajánlott a használata a pedikűrös szakembereknek is.
pp5932
2900 Ft
Rozsdamentes acél, cserélhető reszelős felületű sarokreszelő, cserélhető sarokreszelő lapok a feltüntetett árban nem szerepelnek.
pp5999
1890 Ft
Az egyik leggyakoribb lábköröm probléma, a köröm tapadásának megszűnése, a fellevegősödés. A fellevegősödött rész alatt szennyeződések rakodnak le. Ezeken a területeken alakulhat ki a fonalas gombás fertőzés.
gpk01
3900 Ft
Megjelent az első kiadású, 39 oldalas gépi pedikűrös jegyzetünk. Ajánljuk minden kezdő, és már végzett szakembernek.
pp5744
2990 Ft
Roszdamnetes orvosi acélból készült lábkörömvágó olló. Professzionális vagy otthoni használatra.
cn053b
1590 Ft
Öntapadós cserélhető sarokreszelő lap. A sarokreszelő lap durvasága: 80, 20 db van egy csomagban. Fém sarokreszelőhöz.
aph012
5490 Ft
115 mm nagyságú, pedikűrös keskeny egyenes pofájú körömcsípő. Az egyenes körömcsípő mérete és formája miatt alkalmas egészséges körmök rövidítésére, vékony gyermek körmök rövidítésére, benőtt körömsarok kivágására. A rozsdamentes egyenes körömcsípőt ajánlott használni otthon és a pedikűrszalonban történő lábkörmök rövidítésére. A Pedi Planet egyenes pedikűrös körömcsípő alapanyaga: rozsdamentes orvosi acél. A továbbképző tanfolyamainkon ráragadt a "Szeretem csípő" megnevezés. :-)
pp5997
1890 Ft
Minden körömápolás a körömsánc tisztításával kezdődik. Különösen fontos ez a benőtt körmök esetén. A köröm sáncban a bőr nagyon sérülékeny, a köröm szél gyakran bele nyomódik. Ezen a területen csak a reszelős végű benőtt köröm kezelő speciális pedikűr eszközzel lehet biztonságosan körmöt kezelni.
pp6032
2190 Ft
Spray system-es (vizes) pedikűrös gépbe használatra kész alkoholos oldat. Használat kész alkoholos oldat (oldott anyag tartalom 10%), csak bele kell tölteni a pedikűr gépbe. Pedikűr gépbe sose töltsön csapvizet, mindig használjon speciális alkoholos tartalmú oldatot.
További 12 termék