Műkörmös ecset

A porcelán műkörömépítés eredeti szőrből készült, megfelelő méretű és formájú, kiváló minőségű ecsettel történhet. A Kolinsky művész ecsetekkel sokáig lehet szép porcelán műkörmöket építeni. Többféle méretű hegyes, és lapított hegyes formájú kapható.

Aphro Nails zselés műszőr ecsetei 4, 6 os méretekben kaphatóak.

an281
1290 Ft
Különböző motívumok festésére alkalmas művészecset. Vizes alapú festékkel, körömlakkkal és szines zselével történő díszítést végezhetünk.
Kedvezmény 50%
di019
3900 Ft 1950 Ft
Fekete fanyelű 15 db-os műszőr körömdíszítő ecsetkészlet. Használható akril festékkel, körömlakkal, és színes zselével egyaránt.
an5764
2490 Ft
5db-os műszőr körömdíszítő ecsetkészlet. Használható akril festékkel, körömlakkal,színes zselével, és gél lakkal egyaránt.
se005
990 Ft
Professzionális minőségű műszőrű zselés. Evvel az ecsettel könnyedén fel tudod vinni a zselét a körömre. Fanyelű, egyenes formájú, 4-es méretű műköröm ecset. Ideális a francia szabadszél kialakításhoz.
se006
990 Ft
Professzionális minőségű műszőrű zselés. Evvel az ecsettel könnyedén fel tudod vinni a zselét a körömre. Fanyelű, egyenes formájú, 6-os méretű műköröm ecset. Nagyobb mennyiségű zselé felvitelhez használjuk.
ap018
1690 Ft
Kolinsky ecseteink professzionális minőségűek, emiatt nem kell tartanod attól, hogy az ecset szőre engedi a színét műkörömépítés közben. Macskanyelv formájú körömdíszítő ecset eredeti szőrből, fanyéllel. Méret:4
ap015
2690 Ft
Kolinsky ecseteink professzionális minőségűek, emiatt nem kell tartanod attól, hogy az ecset szőre engedi a színét műkörömépítés közben. Közkedvelt klasszikus hengeres formájú porcelán ecset eredeti szőrből, fehér színű fanyéllel. Méret:8
ap097
3900 Ft
Kolinsky ecseteink professzionális minőségűek, emiatt nem kell tartanod attól, hogy az ecset szőre engedi a színét műkörömépítés közben. Megújult lapított-hegyes formájú porcelán ecset eredeti szőrből, fehér színű fanyéllel. Méret:8