Akril gél

Akril gél műköröm építőanyag a porcelán por, és a műköröm zselé ötvözete. Sűrű állaga miatt nem önterülő, lapogató mozdulattal kell formázni, mint a porcelánt, viszont nem levegőre köt, így a formázhatósága egészen az UV LED lámpába történő megkötésig kivitelezhető. Könnyen reszelhető, tartós, erős anyag.
an6064
990 Ft
Magas alkohol tartalmú akril gél formázó folyadék. Használható továbbá ecsetek áttörlésére, tisztítására, valamint a körömlemez zsírtalanítására is.
an5613
4790 Ft
Átlátszó akril gél műköröm építőanyag a porcelán por, és a műköröm zselé ötvözete. Nem oldható, fixálni szükséges. Pedikűrös szakemberek részére a körömprotézis elkészítéséhez legideálisabb anyag az akril gél.
an5614
4790 Ft
Fehér (baby bommer) akril gél műköröm építőanyag a porcelán por, és a műköröm zselé ötvözete. Nem oldható, fixálni szükséges. Pedikűrös szakemberek részére a körömprotézis elkészítéséhez legideálisabb anyag az akril gél.
an5616
4790 Ft
Halvány rózsaszín akril gél műköröm építőanyag a porcelán por, és a műköröm zselé ötvözete. Nem oldható, fixálni szükséges. Pedikűrös szakemberek részére a körömprotézis elkészítéséhez legideálisabb anyag az akril gél.
an5615
4790 Ft
Rószaszín Akril gél műköröm építőanyag a porcelán por, és a műköröm zselé ötvözete. Nem oldható, fixálni szükséges. Pedikűrös szakemberek részére a körömprotézis elkészítéséhez legideálisabb anyag az akril gél.
an5617
4790 Ft
Halvány barack színű akril gél műköröm építőanyag a porcelán por, és a műköröm zselé ötvözete. Nem oldható, fixálni szükséges. Pedikűrös szakemberek részére a körömprotézis elkészítéséhez legideálisabb anyag az akril gél.