GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Kell-e regisztrálni a webáruházas vásárláskor?

Igen, csak regisztrált felhasználók tudnak vásárolni a webáruházunkban. A regisztráció ingyenes, és csupán 1-2 perc.

Elfelejtettem a jelszavamat, hol lehet újat kérni?

Új jelszó kéréshez, kattints ide, és a leírtak alapján tudsz igényelni új jelszavat.

Mennyi idő alatt érkezik meg a csomagom?

Munkanapon történő rendelés leadását követő 1-3 munkanapon belül a csomagok 99%-a megérkezik. Ha például szerda 12 óráig megkapjuk a rendelést,akkor az jó eséllyel a rendelést követő 1-3 munkanapon belül (csütörtök, vagy péntek) már meg is fog érkezni. Péntek délután leadott rendeléseket legtöbbször hétfőn kezdjük el feldolgozni, így az a kedd vagy a szerdai napon fog megérkezni.

Fizethetek-e bankkártyával a futárnál?

Igen, lehetséges a bankkártyás fizetés is a csomag kézbesítésekor a GLS futárnál.

Nem érkezett meg a csomagom?

Ha a csomagod nem érkezik meg, és eltelt már, több mint 5 munkanap,akkor kérünk vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkon keresztül.

Miért nem kaptam visszaigazoló e-mail üzenetet a rendelésemről ?

Sikeres rendelés leadása esetén, mindenképpen kapsz egy automatikus visszaigazoló e-mail üzenetet, ha mégsem, akkor ellenőrizd a SPAM / Levélszemét mappádat az email fiókodban, mert lehet ott lesz. Ha ott sem találod,akkor keresd az ügyfélszolgálatunkat,hogy biztosan megkaptuk a rendelésedet.

Mi a teendő csomag visszaküldése esetén?

Elsőként kérünk,hogy vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, majd miután megtörtént az egyeztetés a visszaküldéssel kapcsolatban, az alábbi címre kell visszaküldeni a csomagot: Aphrodite 97 Kft 1131 Budapest, Nővér utca 7C  

Csak webáruházon keresztül tudok vásárolni?

Nem, üzletünkben előzetes rendelés leadása nélkül is lehetséges a vásárlás, a nyitvatartási időben. Üzleteinkkel kapcsolatos információkat itt találod.