Műkörömépítés

Komplett Aphro Nails műköröm alapanyag kínálatunk között megtalálod a zselés műkörömépítés és a porcelános műkörömépítés minden alapanyagát, a műköröm építés előkészítő anyagait, műkörömépítő ecseteket, a műkörömreszelőket, a csiszológépeket, az UV lámpákat, köröm díszítő anyagokat, géllakkokat.

an856
2990 Ft
Természetesen rózsaszínű, a körömágy természetes színéhez legjobban hasonlító ÉPÍTŐ körömágy-hosszabbító zselé. Mit is jelent ez? Azt, hogy építhetünk vele, hagyományos technikával körömágy hosszabbított körmöt, de nagy előnye, hogy mivel ez egy egyfázisú zselé, ezért alkalmas arra, hogy...
an863
2690 Ft
Vakító fehér színű tökéletesen, egy rétegben egyenletesen terülő és fedő mosolyvonal pontos, precíz kialakítására alkalmas festőzselé.
Aphro Nails színes zselé Dark Brown 5ml
Kedvezmény 41%
Promóció
cg001
1690 Ft 990 Ft
Magas pigment tartalmú közepes sűrűségű díszítő zselék. Alkalmasak műköröm teljes felületének fedésére, különféle díszítő motívumok festésére, illetve színes francia vég festésére egyaránt.
szp001
690 Ft
Magas pigment tartalmú alap színű színes porcelánpor. Műköröm díszítés színes porcelán porral. Próbáltad már?
ap002
1990 Ft
Víztiszta porcelán por, amely használható levegőre kötő szagos- és szagtalan, illetve Uv liqviddel is. Kötése közepesen gyors, krémes állaga miatt hosszan, jól formázható, egyenletesen terül, kötés után könnyen reszelhető.
an5869
790 Ft
Levegőre száradó körömelőkészítő folyadék, amely dehidratálja a természetes körmöket, zsírtalanítja, és portalanítja a köröm felületét, ezzel elősegítve a jobb tapadást. Primer előtt kell használnod, egy vékony rétegben.
an801
2390 Ft
Közepesen sűrű, víztiszta, átlátszó egyfázisú építőzselé. Alkalmas tipes, vagy épített technikához, hagyományos normál, vagy extrém méretű és formájú körmök elkészítéséhez, töltéshez, vagy akár természetes köröm megerősítéséhez.
an5613
4790 Ft
Átlátszó akril gél műköröm építőanyag a porcelán por, és a műköröm zselé ötvözete. Nem oldható, fixálni szükséges. Pedikűrös szakemberek részére a körömprotézis elkészítéséhez legideálisabb anyag az akril gél.
szp002
690 Ft
Színes műköröm készítése színes porcelán porral. Találd meg nálunk kedvenc színeidet.
ap004
1990 Ft
Vakítóan fehér porcelán por, amely használható levegőre kötő szagos- és szagtalan, illetve Uv liqviddel is. Kötése közepesen gyors, szépen foltmentesen terül, kötés után nem sárgul.
an818
3790 Ft
Közepesen sűrű, víztiszta, átlátszó egyfázisú építőzselé. Alkalmas tipes, vagy épített technikához, hagyományos normál, vagy extrém méretű és formájú körmök elkészítéséhez, töltéshez, vagy akár természetes köröm megerősítéséhez.
an5747
890 Ft
Tolnaftát tartalmú gombaölő folyadék, tolnaftát összetevőjének köszönhetően megelőzi a körömgomba kialakulását.
További 12 termék
Termékszűrő Termékszűrő