Speciális pedikűr eszközök

erl020
2500 Ft
A pedikűrös szakember által használt benőtt köröm kezelő szerszám kíméletes, ezáltal az egyik leghasznosabb kellék a pedikűr végzése közben. Ezt a pedikűrös szerszámot minden körömápolás előtt, illetve a körömápolás befejezése után használja a lábápoló szakember. Ezzel a vékony, reszelős, kétvégű speciális pedikűr szerszámmal az egészséges körmök, a benőtt körmök és a körmöt körül vevő körömsánc tisztítása sérülésmentesen és tökéletesen oldható meg.
erl019
2500 Ft
A benőtt köröm rész sokszor alig vagy egyáltalán nem látható az oldalsó bőrredőtől. A kiemelés előtt érdemes láthatóvá tenni a körömsáncot a benőtt köröm kiemelő speciális szerszámmal, így előkészítve a benőtt körmöt a kiemelésre.
erl017
2500 Ft
A fellevegősödött körömlemez alatt mindig található morzsalék, szennyeződés. A morzsalék eltávolítása csak keskeny, tompa végű speciális pedikűr szerszámmal oldható meg sérülés nélkül.
erl018
2500 Ft
A szerszám egyik vége keskeny lándzsa alakú, mellyel a tyúkszem széle megnyitható sérülésmentesen. A másik vége kanalas formájú mellyel a tyúkszem kiemelhető fájdalom és sérülés nélkül.
pp5997
1690 Ft
Az egészséges körömápolás, a benőtt körmök kezelése, a fellevegősödött körmök kezelése, a gombás körmök kezelése előtt, alatt és után a köröm sánc tisztítása, a köröm kezelés befejezésének ellenőrzése nagyon fontos feladat. Ezen munka fázisok elmulasztása a köröm ápolás eredményességét befolyásolhatja. A reszelős végekkel ellátott speciális szerszám minden köröm ápolás elengedhetetlen alap szerszáma.
pp5803
1690 Ft
A benőtt köröm rész a köröm környékén kialakult gyulladás miatt sokszor nem látható, nem tapintható. Kezelés előtt a benőtt köröm kiemelő eszközzel a duzzadt terület óvatos mozdulattal emelhető fel annyira, hogy az alatta lévő köröm látható legyen.
pp5996
1690 Ft
Az ujjköz tisztítása az ortopédiai elváltozások miatt sokszor nehezén hozzá férhető. Az ott lerakodott lepedék eltávolítása a diabétesz lábkezelő szerszámmal biztonságosan, hatékonyan elvégezhető. A köröm sánc tamponálása ezzel a szerszámmal egyszerű, és hatékony.
pp5999
1690 Ft
A fellevegősödött körömlemez rész alatt mindig található szennyeződés, morzsalék. A morzsalék eltávolítása anélkül, hogy a köröm lemezt tovább levegősödne csak ezzel a speciálisan kialakított, lekerekített, keskeny végű speciális pedikűr szerszámmal oldható meg.
pp5889
1690 Ft
Speciálisan kialakított formája miatt alkalmas kézen, lábon a kutikula tisztítására, eltávolítására fájdalom és sérülés okozása nélkül. Alkalmas a köröm sáncban lévő szennyeződések, bőrkeményedések eltávolítására, és a lábon kialakult tyúkszemek szeges részének eltávolítására.
pp5801
1690 Ft
A tyúkszem szeges részének eltávolítása sok estben speciális megoldást igényel. A tyúkszem kiemelő szerszám lándzsás vége segíti a szeges rész megnyitását, a kanál alakú kés pedig segít a szeges rész sérülés mentes eltávolításában.