Speciális pedikűr eszközök

 A kíméletes körmök ápolásához speciális pedikűr szerszámokra van szükség. Érdemes minden pedikűrösnek a körmök szakszerű ápolása érdekében korszerű körömápoló pedikűrös szerszámokat beszerezni. Benőtt körmök, deformált körmök, sérült körmök, gombás körmök kezeléséhez, tyúkszemek eltávolítsához keresd üzleteinkben a speciális Pedi Planet láb podolog pedikűrös szerszámokat.

pp5784
2090 Ft
Rozsdamentes acél tamponáló tű a szakszerű tamponálás alap kelléke. Pedikűr során a benőtt köröm kezelések után ha szükséges a tamponálás,akkor ezt a tamponáló tűt használd. Fertőtleníthető, sterilizálható.
pp5999
2090 Ft
Az egyik leggyakoribb lábköröm probléma, a köröm tapadásának megszűnése, a fellevegősödés. A fellevegősödött rész alatt szennyeződések rakodnak le. Ezeken a területeken alakulhat ki a fonalas gombás fertőzés.
pp5997
2090 Ft
Minden körömápolás a körömsánc tisztításával kezdődik. Különösen fontos ez a benőtt körmök esetén. A köröm sáncban a bőr nagyon sérülékeny, a köröm szél gyakran bele nyomódik. Ezen a területen csak a reszelős végű benőtt köröm kezelő speciális pedikűr eszközzel lehet biztonságosan körmöt kezelni.
pp5996
2090 Ft
Az ortopédiailag deformált lábon az ujjközök tisztítása sokszor nehézséget okoz, mivel az ujjak szorosan simulnak egymáshoz. Ezen a részen a bőr állandóan nedves, sérülékeny, ezért csak megfelelő formájú, nem éles speciális pedikűr eszközzel lehet hatékonyan dolgozni.
pp5889
2090 Ft
A speciális pedikűr eszközök közül ez az eszköz használható a legtöbb pedikűrös tevékenység elvégzésére. Formája miatt alkalmas: tyúkszem eltávolítására, köröm sánc tisztítására, kutikula kezelésére.
pp5803
2090 Ft
A benőtt körmök gyakran az oldalsó bőrredő duzzadásával, gyulladással, vadhús kialakulásával járnak. Ilyen esetben nagyon nehéz a benőtt köröm szélt meglátni, megtalálni. A benőtt köröm kiemelővel a körömre boruló duzzadt részt óvatosan lehet megemelni.
pp5801
2090 Ft
A tyúkszem szeges részének eltávolítása sok estben speciális megoldást igényel. A tyúkszem kiemelő szerszám lándzsás vége segíti a szeges rész megnyitását, a kanál alakú kés pedig segít a szeges rész sérülés mentes eltávolításában.
erl020
2890 Ft
A pedikűrös szakember által használt benőtt köröm kezelő szerszám kíméletes, ezáltal az egyik leghasznosabb kellék a pedikűr végzése közben. Ezt a pedikűrös szerszámot minden körömápolás előtt, illetve a körömápolás befejezése után használja a lábápoló szakember. Ezzel a vékony, reszelős, kétvégű speciális pedikűr szerszámmal az egészséges körmök, a benőtt körmök és a körmöt körül vevő körömsánc tisztítása sérülésmentesen és tökéletesen oldható meg.
erl019
2890 Ft
A benőtt köröm rész sokszor alig vagy egyáltalán nem látható az oldalsó bőrredőtől. A kiemelés előtt érdemes láthatóvá tenni a körömsáncot a benőtt köröm kiemelő speciális szerszámmal, így előkészítve a benőtt körmöt a kiemelésre.
További 1 termék