Paraffin kezelés

A kéz bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás. Kezelés után a kézbőre hidratálódik, kisimul, bársonyos tapintású, egészségesen fénylő lesz. A kellemes meleg kezelés kifejezetten jó hatással van az ízületekre. A merev, fáradt ízületek a paraffinos kezelés után ismét „olajozottan" működnek. A paraffinos kezelés lényege, a bőr hidratálása, regenerálása, revítalizálás.

Paraffinos kezeléshez komplett készlet BASIC - pink fehér
Kedvezmény 20%
Promóció (1)
pf999
24340 Ft 19470 Ft
Paraffinos kezeléshez komplett készlet, amiben megtalálsz 1 db paraffin melegítő gépet, 3 db barackos paraffint, 1 pár kesztyűt, 1 pár csizmát, és 100 db nylon zacskót. A kéz bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás. Paraffinos kezelés után a kézbőr hidratáltabb, bársonyosabb, és egészségesen fénylőbb lesz.
gep111
14900 Ft
Paraffin gép paraffinos kézápoláshoz, és lábápoláshoz is. Paraffin gép ideális hőmérsékleten tartja a paraffint. Paraffin felmelegítése bekapcsolást követően legalább 50-60 percet vesz igénybe. A kéz bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás.
Paraffinos kezeléshez komplett készlet DIGITAL
Kedvezmény 20%
Promóció
pf777
29340 Ft 23470 Ft
Komplett induló készlet paraffinos kézápoláshoz. Digitális kijelzős paraffingéppel. Paraffinos kezelés után a kézbőr hidratáltabb, bársonyosabb, és egészségesen fénylőbb lesz.
gep333
19900 Ft
Digitális kijelzős paraffingép paraffinos kéz-, és lábápoláshoz is. Paraffingép ideális hőmérsékleten tartja a paraffint. Paraffin felmelegítése bekapcsolást követően legalább 50-60 percet vesz igénybe. A kéz bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás. Paraffinos kezelés után a kézbőr hidratáltabb, bársonyosabb, és egészségesen fénylőbb lesz.
gep009e
1790 Ft
Jó minőségű, kellemes barackos illatú kozmetikai paraffin. Használjuk paraffinos kézápoláshoz, paraffinos lábápoláshoz, valamint paraffinos kozmetikai kezelésekhez is. A kéz bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás. Paraffinos kezelés után a kézbőr hidratáltabb, bársonyosabb, és egészségesen fénylőbb lesz.
gep018-s
1590 Ft
A paraffinos kézápolásnál mindig használjunk egy melegen tartó kesztyűt. Finom, puha frottír anyagból készült. Paraffinos kézápoláshoz szükséges továbbá bőrradír, hidratáló krém, és nylon zacskó.
gep018csr
1590 Ft
A paraffinos lábápolásnál mindig használjunk egy melegen tartó kesztyűt. Finom, puha frottír anyagból készült. Paraffinos lábápoláshoz szükséges továbbá bőrradír, hidratáló krém, és nylon zacskó.
gep034
890 Ft
Eldobható nylon zacskó paraffinos kézápoláshoz, vagy mélyhidratáló kézápoláshoz. 100 db méret: 30x40 cm