Footprim láb hidratáló krém 75ml

Footprim láb hidratáló krém 75ml

 
790 Ft

Rövid leírás:

Lábápoló hidratáló krém a minden napi lábápoláshoz. A glicerin hidratálja, a méhviasz puhítja, és puhán tartja a láb bőrét, a teafa olaj fertőtleníti és megelőzi a gombás fertőzések kialakulását. A krém gyorsan felszívódik, emiatt a bőr felülete nem fog ragadni.

fp30204
Nincs készleten
Aphroditepont: 8 pont

Leírás

Miért is fontos a hidratáló krém használata a mindennapi lábápolás során?

A láb perifériás keringése sok mindentől károsodhat. A nem megfelelő keringés miatt a láb bőre száraz, repedezett lesz. Megszűnik a bőr természetes hidratáltsága, a bőr dehidratált lesz. A bőrt külsőleg kell megfelelő hidratáló krémmel rendszeresen ápolni, táplálni, hidratálni. Fontos, hogy a krém képes legyen hosszú ideig hidratáltan tartani a láb bőrét.

Diabétesz és érszűkületes lábak ápolásához is ajánlott.

Az érszűkületes láb, és a cukorbeteg láb a nem jól működő perifériás keringés (láb vérkeringése) miatt sokkal szárazabb, mint a normál láb bőre. A száraz bőr sérülékeny, a száraz bőrt hidratálni kell, hogy puha legyen. Zsíros krémet, olajt használni szigorúan tilos! A sérülékenység miatt a baktériumok és a gombák elszaporodása gyakori bőr tünet. A puha bőr nem reped ki, nem sebesedik ki. Használata csak épp bőr felületen használható! A már kialakult fekélyek kezelése speciális sebellátást igényel!