Pedi Planet Callus Softener spray 250ml (bőrkeményedés puhító)

Kedvezmény 20%
Aphrodite Napok -20%(K)
Promóció vége:
3290 Ft
2632 Ft
Kedvezmény: 658 Ft
Készleten
Aphrodite pontok: 26 pont
+
Ingyenes szállítás
Szállítási idő
GLS csomagpont
Fizetési módok
Személyesen vásárolnál?

Magas urea (20%) tartalmú bőrkeményedés puhító folyadék - Használata során a megpuhult bőrkeményedés sarokreszelővel, vagy pedikűrös szerszámmal könnyedén eltávolítható lesz. A bőrkeményedés puhító folyadék bőrbarát összetétele miatt, használható diabéteszes lábak kezelésére is. Sebes, fekélyes lábak kezelésekor a bőrkeményedés puhító spray használata nem ajánlott.

Professzionális használat: Lábáztatás után, a bőrkeményedés felületére permetezzen a bőrkeményedés puhító folyadékból, hagyja hatni 2-3 percig, majd pedikűrös szerszámmal távolítsa el a megpuhult bőrkeményedést. Amennyiben a bőrkeményedés eltávolítás közben kiszáradna, akkor a bőrkeményedés puhító folyadékot ismételten permetezze a bőrkeményedéses felületre. Bőrkeményedés puhító folyadékot nem szükséges lemosni a bőrfelületéről használat után.

Otthoni használat: Permetezze fel a puhító folyadékot a bőrkeményedés felületére, tekerje fóliába, majd 5-10 perc után sarokreszelővel távolítsa el a megpuhult bőrkeményedést.

Figyelmeztetések: Csak külsőleg használja! Az összetevőkkel szembeni túlérzékenység esetén, a készítményt ne használja! Csecsemők és kisgyermekek számára nem alkalmas! Ne kerüljön a szembe és nyálkahártyára!

Adagolás: permetezzen 2-3 adagnyi mennyiséget a bőrkeményedés felületére! Adagolás, és a hatóidő a bőr függvényében változhat!

Tárolás: Szobahőmérsékleten, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó!

Összetevők / Ingredients: Aqua, Urea, Glycerin, Acidum lacticum, Phenoxyethanol, Citrus paradisi (Grapefruit)Seed Extract, Ascorbic Acid

Márkáink:
Pedi Planet
Testápoló típusa:
bőrkeményedés puhító
Értékeld Te is
Termékajánló

Neked ajánljuk

Válogass a különböző ajánlataink közül

  • Havi akció
  • Hasonló termékek
  • Újdonságok