-20%
Pedi Planet Grapefruit mag körömecsetelő 30ml

Pedi Planet Grapefruit mag körömecsetelő CSOMAG 12x30ml

Pedi Planet
Régi ár: 29 880 Ft  
23 904 Ft

Rövid leírás:

Grapefruit mag kivonat egy kiváló antiszeptikus hatású természetes összetevő. Kéz és lábkörmön egyaránt használható. Csak külsőleg használjuk.

tb009
Készleten
+
Aphroditepont: 239 pont

Leírás

Többet olcsóbban! 12db grapefruit köröm ecsetelő

Pedi Planet grapefruit körömecsetelő használata javasolt lábápolás, körömvágás, fürdés, uszoda, vagy szaunázás után. A Grapefruit-mag kivonatot tartalmazó körömecsetelő kéz-, és lábkörmön egyaránt alkalmazható készítmény. A Grapefruit-mag kivonat természetes antibakteriális és gombaölő hatással rendelkezik. A körömecsetelő bőrbarát összetétele miatt, használható diabéteszes lábak esetén is.
Használati utasítás: Kizárólag külsőleg alkalmazható!
Normál állapotú körmök esetén: használja hetente két - három alkalommal lábápolás, körömvágás után. A pipetta segítségével cseppentsen az összes köröm felületére, a körömsáncba, és a körömlemez alá 1-2 csepp oldatot.

Elszíneződött körmök esetén: ajánlott napi kétszeri alkalmazás.

Minden nap reggel és este, lehetőleg fürdés után cseppentsen az elszíneződött köröm felületére és hagyja rajta megszáradni. Ne csak az elszíneződött köröm felületén használja, hanem az összes körömre cseppentsen, így megelőzve, hogy a többi körmön is megjelenjen az elszíneződés. A körömreszelővel reszeljen a körömhosszából. Az egyszer használatos körömreszelőket az elszíneződött körmök reszelése után dobja el! Az ecsetelőt az összes körömlemez felületére, a körömsáncba, és a körömlemez alá is cseppentse.

Jó tanács: Fertőtlenítse ki a cipőit, és magas hőfokon mossa a zoknikat is!

  • tartósítószer-mentes
  • parabén mentes
  • színezőanyag- mentes
  • 100%-ban természetes összetevőket tartalmazz

Leggyakoribb nem kívánatos körömelváltozás a körömgomba, aminek a megelőzésére, és eltüntetésére van természetes megoldás.