Pedi Planet benőtt köröm kezelő pedikűr eszköz (recés végekkel)

Kérdezz a termékről
pp5997
1690 Ft
Készleten
Aphrodite pontok: 17 pont
+
Ingyenes szállítás
Szállítási idő
GLS csomagpont
Fizetési módok
Személyesen vásárolnál?

Az egészséges körömápolás, a benőtt körmök kezelése, a fellevegősödött körmök kezelése, a gombás körmök kezelése előtt, alatt és után a köröm sánc tisztítása, a köröm kezelés befejezésének ellenőrzése nagyon fontos feladat. Ezen munka fázisok elmulasztása a köröm ápolás eredményességét befolyásolhatja. A reszelős végekkel ellátott speciális szerszám minden köröm ápolás elengedhetetlen alap szerszáma.
Gyakori körömprobléma a köröm oldal szélének fájdalma, amit a okozhat a bőrkeményedés a körömsáncban, vagy a körömszél. A kezelés megkezdése előtt, a körömsáncot ki kell tisztítani. A benőtt köröm kiemelése után, a körömlemez oldalsó szélét le kell finomítani. A benőtt köröm kezelő szerszám végei olyan vékonyak, amivel a körömsánc tisztítása, a köröm szélének reszelése, finomítása, az oldalsó bőrredő belső részéről a bőrkeményedés eltávolítása, sérülés és fájdalom nélkül megoldható. Ez az eszköz a pedikűrös alap készletéből nem hiányozhat.

Az eszköz rozsdamentes orvosi acélból készült, használat után fertőtleníteni kell.

Fertőtlenítés módja:

Szalonban: fizikai: folyóvíz alatt öblítés, kémiai: koncentrátumból készített %-os oldatban megfelelő ideig történő áztatás.

Otthoni: A benőtt köröm kezelő szerszám otthoni használatra is ajánlott. Kezelés után az eszközt folyó víz alatt le kell öblíteni, és eszközfertőtlenítő spray-el lefújni.

Márkáink:
Pedi Planet

Neked ajánljuk

Válogass a különböző ajánlataink közül

  • Havi akció
  • Hasonló termékek
  • Újdonságok