Footness Cooling gel lábfrissítő gél nehéz láb ellen 75ml

Kedvezmény 20%
Aphrodite Napok -20%(K)
Promóció vége:
1290 Ft
1032 Ft
Kedvezmény: 258 Ft
Készleten
Aphrodite pontok: 10 pont
+
Ingyenes szállítás
Szállítási idő
GLS csomagpont
Fizetési módok
Személyesen vásárolnál?

Miért és mire jó a lábfrissítő gélt használni?

A nehéz lábak kialakulásának gyakori oka a civilizációs életmódunk. A lábak egész nap be vannak zárva egy szoros cipőbe, szoros gumival ellátott zokniba, így a láb vérkeringése nem lesz megfelelő, a láb fuldoklik. A kevés mozgás, az ülő munka, az egy helyben történő álló munka nem segíti a vénák működését, így a vérkeringés nem lesz tökéletes, kialakul a nehéz láb. A Footness frissítő gél hatóanyagai kívülről segítik a láb vérkeringésének helyre állítását. A szúrós csodabogyó kivonat, a borsmenta élénkít, a levendula ápolja és fertőtleníti a láb bőrét.

Használat: Tiszta bőr felületen, naponta. Masszázs mozdulatokat a lábujjaktól a térdek irányába végezz, evvel is elősegítve a vérkeringést.

Használhatja a láb frissítő gélt a diabétesz beteg?

A diabétesz betegségnek több stádiuma ismert. Azok a betegek akiknél a diabétesz nem okozott még ér is ideg károsodásokat nyugodtan frissíthetik lábukat, hiszen nekik is fontos, hogy a láb keringése még sokáig jól működjön. Azoknak a betegeknek, akiknél a diabétesz már ér is ideg károsodásokat okozott a készítmény használata nem javasolt.

Kiszerelés:
75ml
Márkáink:
Footness
Testápoló típusa:
lábápoló

Nincsenek bejegyzések

Értékeld Te is
Termékajánló

Neked ajánljuk

Válogass a különböző ajánlataink közül

  • Havi akció
  • Hasonló termékek
  • Újdonságok