Az egyszerű és körömkímélő géllakkleoldás titkai

03/22/2024

A géllakk mindannyiunk álma, mert a mindennapi teendők mellett is akár 2-3 hétig tökéletes lehet a manikűrünk, ráadásul az Aphro Nails géllakkrendszer egyszerű lépéseinek a betartásával könnyedén otthon is elkészíthetjük a tartós, szalonminőségű géllakkozott körmöket magunknak. Sőt, akkor sem kell aggódnunk, ha el szeretnénk távolítani a géllakkot körmünkről, hiszen néhány egyszerű lépésben ezt is megtehetjük. Hogyan? Mutatjuk lépésről lépésre!

1. Mattítsd meg a körmök felszínét egy buffer segítségével.

2. Tekerj acetonnal átitatott gél lakk leoldó fóliát az ujjakra úgy, hogy a vatta a körömnél legyen. Várj 5-8 percet!

3. Távolítsd el a fóliát. A feloldódott gél lakkot távolítsd el körömkaparó vagy narancsfa pálca segítségével.

Tipp: Ha nem oldódott meg helyenként tökéletesen a gél lakk ne feszegesd le a körömről, mert az a köröm elvékonyodásához vezethet. Ebben az esetben helyezd vissza a fóliát és várj pár percet, majd távolítsd el a fennmaradó gél lakkot.

4. Nem túl durva buffer segítségével finomítsd a köröm felszínét, így a nem kívánatos maradványok is eltűnnek. Ha nem szeretnéd leoldani, körömreszelő segítségével is el tudod távolítani a gél lakkot.

Tipp: Vigyázz, nehogy a köröm felszínét is megreszeld, mert könnyen elvékonyodhat a körmöd. Ha szeretnéd újra gél lakkozni körmeid, ismét készen állnak. Kezdd az első lépéssel, már tudod, hogy kell!

Ha nem szeretnél újra gél lakkot, akkor tápláld a köröm lemezt és környékét Aphro Nails Cuticle Oil bőrápoló olajjal vagy alkalmazz japán manikűrt.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékeld Te is