Aktuális híreink

03/04/2016

Aktuális híreinket itt olvashatod. Érdemes követni webáruházunk Facebook oldalát is, hogy mindig első kézből értesülhess a legfrissebb híreinkről.

07/07/2020

Újdonság!

Megérkeztek a Pedi Planet lábáztató sók! Megújult illatok, és a hozzáadott teafa olaj a tökéletes lábáztatás érdekében! Professzionális, és otthoni felhasználásra egyaránt ajánljuk a használatát. Keresd a webáruházunkban, és üzleteinkben.

07/01/2020

Podo Machnie Liquid - Eukaliptusz

Eddig is nagy sikernek örvendett Podo Machie iquid pedikűrös gépbe való folyadék bővült egy új Eukaliptuszos illattal. Miét is érdemes használnod a Pedi Planet pedikűrös géphez kifejlesztett folyadékjait? Ideális az alkohol tartalma, evvel is kíméled a pedikűrös gépedet Kellemes illatokban tudod beszerezni, amik aromaterápiás hatást is el...

02/03/2016

Facebook 2000 like!

Ünnepelünk! Az Aphrodite Webáruház elérte közösségi oldalán a mágikus 2.000 oldalkedvelést! Köszönjük a támogatásotokat és az eddigi vásárlásotokat! Érdemes követnetek Facebook oldalunkat, mert folyamatos újdonságokkal jelentkezünk!

12/30/2015

Megújult a webáruházunk!

Új év, új kezdet. Az Aphrodite webáruház megújulva köszönti a kedves vásárlókat. A könnyen kezelhetőség jegyében Aphrodite webshopunk mobilbarát, praktikusan átlátható, fokozva a vásárlás gördülékenységét és a termékeink között való böngészés élményét. Optimalizált webáruházunkban az érdeklődők közel 1.500 termék közül válogathatnak, minden platformon...