Aphro Nails Cat Eye kollekció

01/12/2021
Aphro Nails Cat Eye kollekció

Új dimenzió a géllakkok világában:

Bizony! A Cat Eye kollekció  a géllakkozás és a díszítés új dimenzióját nyitja meg előttünk. Sokszínű felhasználhatósága kreativitással párosulva végtelen számú alakzatot és színkombinációt eredményez. A kétvégű - kerek és a téglalap alakú -  mágnessel más-más formák érhetők el, próbáld ki bátran!

A Cat Eye géllakkozás előkészítése

Minden esetben megfelelően készítsük elő a körömlemezt, távolítsuk el a köröm környékén és felszínén található bőröket, mattítsuk a köröm felszínét, használjuk az előkészítő folyadékokat, majd vigyük fel a Aphro Nails Base gél lakkot és köttessük meg UV/LED lámpában, ha ezzel végeztünk, akkor következhet is a Cat Eye!

Használjuk önmagában!

Vigyünk fel egy réteget a választott Cat Eye géllakkból, köttessük meg, majd vigyük fel a következő réteg Cat Eye géllakkot és mágnesezzük a kívánt alakzat eléréséig, majd köttesük meg ezt a réteget is.

Kombináljuk!

Vigyünk fel egy réteg alapszínt, egy tetszőleges Aphro Nails géllakkot, ami illik vagy kiemeli a választott Cat Eye géllakkunkat  (pl. fekete), köttessük meg UV/LED lámpában, majd vigyük fel rá a Cat Eye géllakkot és mágnesezzük a kívánt alakzat eléréséig, végül köttessük meg ezt a réteget is.

A tetszőleges szín és alakzat elérése után használjunk a fixálás mentes Aphro Nails Top gél lakkot vagy Aphro Nails Matte Top gél lakkot  és gyönyörködjünk a végeredményben!
Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékeld Te is