Milyen folyadékot kell használni a vizes pedikűr gépbe?

10/10/2020
Milyen folyadékot kell használni a vizes pedikűr gépbe?

Gépi pedikűrözés során a vizes pedikűrös gépekbe vizes csiszolás esetén alkoholos tartalmú oldatot kell használni. Ez az alkoholos tartalmú oldat csiszolás közben hűti a bőrfelületét, nem keletkezik bőr- vagy körömpor, ami száll a levegőben, illetve a benne lévő alkohol fertőtlenítő hatása pedig fertőtleníti a kezelt felületet.

Mire figyeljünk?

Minden vizes pedikűr gépnél fontos, hogy a gyártó által előírt alkohol tartalmú oldatot használjuk, mert a magas alkoholtartalom a pedikűr gépet károsíthatja. Nagyon fontos, hogy a vizes pedikűr gépbe csapvizet tilos beletölteni, mert vízkövesédes miatt károsodhat a pedikűr gép.

Miért érdemes a Pedi Planet Podo Machine Liquid oldatot használni?

Pedi Planet Podo Machine Liquid termékeink alkoholtartalma ideális, nem károsítja a vizes pedikűr gépek gumi alkatrészeit, használatra készek, így nem kell őket tovább hígítani és kellemes illatúak. (Kaphatók 1 literes kiszerelésben, valamint gazdaságos 5 literes kiszerelésben is.)
Az oldat munka közben hidratálja a bőrfelületét, köröm- és bőrcsiszolás közben pedig nem keletkezik por, valamint alkoholtartalmának köszönhetően a fertőtlenítő hatást is elérjük használatával.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékeld Te is