Áremelés előtti utolsó hétvége! Bevásárolsz?

02/22/2024
Megéri bevásárolni

MOST HÉTVÉGÉN MEGÉRI BEVÁSÁROLNI! FELEZTÜK A SZÁLLÍTÁSI DÍJAKAT IS!

Te emeltél árat idén vendégeidnek? Mi még nem emeltünk a termékek árán az Aphrodite webáruházban és eddig amennyire tudtuk, igyekeztünk átvállalni a beszállítóinktól érkező áremeléseket, hogy Neked ugyanolyan kedvező áron tudjuk a lábápoláshoz, manikűrözéshez, pedikűrözéshez és műkörömépítéshez a kedvenc termékeidet eljuttatni!

Fontos számunkra az ár-érték arány, hogy professzionális minőségű termékekkel dolgozhass elérhető áron! Így vendégeid is biztos, hogy hosszú távon lesznek elégedettek!

A minőségből nem tudunk és nem is fogunk engedni, a termékfejlesztéseinket pedig folytatni szeretnénk, hogy a szakma, a trendek és lábproblémák változásával termékeink naprakészek maradhassanak! A beszállítóinkat és gyártóinkat pedig úgy választottuk ki, hogy azok azt a minőséget gyártsák szerszámainkban, krémeinkben, anyagainkban, amihez a szaktudásunkat és nevünket tudjuk adni!

 

Milyen áremelésre számíts?

Árainkat olyan mértékben emeljük, ahogy beszállítóink és gyártóink emelték a termékek bekerülési árát. Ez azt jelenti, hogy átlagosan 5-10-15-20%-os áremeléssel kell számolnod Március 1-től, terméktől függően!

Most hétvégén megéri bevásárolni! A szállítás is kedvezőbb!

Ez az utolsó hétvége, amikor még 2023-as árakon tudod megvásárolni termékeinket, mert Március 1-től már 5-10-15-20%-kal fognak többe kerülni termékeink nagy része! 

 

Hogy tényleg ne kelljen gondolkodnod most hétvégén - Február 23-25 között feleztük a szállítási díjainkat!

12.500 Ft felett csak 795 Ft-ért

25.000 Ft felett INGYENES a szállítás, a már megszokott módon


 

Bombázzatok minket a megrendeléseitekkel, hogy minél több mindent tudjunk nektek küldeni kedvező árakon!

És hogy min dolgozunk a háttérben? Mutatjuk az újdonságokat is!

Az Aphrodite Csapata

Áremelés előtti akció

 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékeld Te is