B-Braun szikepenge

Az eldobható B/Braun szikepengék egyszer használatos, egyenként csomagolt szikék, élesek és sterilek. További előnye, hogy a szikepenge ára lényegesen kedvezőbb, mint a pedikűr szerszámok rendszeres élezési költsége. Különböző szike méretek és formák közül választhatsz, attól függően melyik formával és mérettel tudsz biztonságosabban pedikűrözni.

sz10
85 Ft
Eldobható steril, rozsdamentes szikepenge mérete: 10. Formája hasonlít az ujjköz kés (kis tyúkszemkés) formájához. Ehhez a szikepenge mérethez a 3-as méretű szikenyél szükséges.
sz15
85 Ft
Eldobható steril, rozsdamentes szikepenge mérete 15. Formája hasonlít a közepes szemzőhöz. Ehhez a szike mérethez a 3-as méretű szikenyél szükséges.
sz20
85 Ft
Eldobható steril, rozsdamentes szikepenge mérete 20. Kés formája miatt alkalmas a talpon lévő bőrkeményedések eltávolítására. Ehhez a szikéhez a 4-es szikenyél szükséges.
sz21
85 Ft
Eldobható steril, rozsdamentes szikepenge 21 es méretben. Kés formája miatt alkalmas a talpon, a sarkon, az ujjbegyeken lévő bőrkeményedések eltávolítására. Ehhez a szikéhez a 4-es szikenyél szükséges.
sz22
85 Ft
Eldobható, steril, rozsdamentes szikepenge mérete 22. Kés formája miatt alkalmas a talpon, a sarkon és az ujjbegyeken lévő bőrkeményedések eltávolítására. Ehhez a szikéhez a 4-es szikenyél használható.
sz23
85 Ft
Eldobható, steril, rozsdamentes szikepenge mérete 23. Kés formája miatt alkalmas az ujjháton lévő bőrkeményedések eltávolítására. Ehhez a szikéhez a 4-es szikenyél szükséges.
bb510
7990 Ft
Eldobható steril, rozsdamentes szikepenge mérete: 10. Ehhez a szikepenge mérethez a 3-as szikenyél szükséges.
bb515
7990 Ft
Eldobható steril, rozsdamentes szikepenge mérete 15. Ehhez a szike mérethez a 3-as méretű szikenyél szükséges.
bb520
7990 Ft
Eldobható steril, rozsdamentes szikepenge mérete 20. Kés formája miatt alkalmas a talpon lévő bőrkeményedések eltávolítására. Ehhez a szikéhez a 4-es szikenyél használható.
bb521
7990 Ft
Eldobható steril, rozsdamentes szikepenge mérete 21. Kés formája miatt alkalmas a talpon, a sarkon, az ujjbegyeken lévő bőrkeményedések eltávolítására. Ehhez a szikéhez a 4-es szikenyél szükséges.
bb522
7990 Ft
Eldobható, steril, rozsdamentes szikepenge mérete 22. Kés formája miatt alkalmas a talpon, a sarkon és az ujjbegyeken lévő bőrkeményedések eltávolítására. Ehhez a szikéhez a 4-es szikenyél szükséges.
bb523
7990 Ft
Eldobható, steril, rozsdamentes szikepenge mérete 23. Kés formája miatt alkalmas az ujjháton lévő bőrkeményedések eltávolítására. Ehhez a szikéhez a 4-es szikenyél szükséges.
További 6 termék