B Braun orvosi szike pedikűrhöz (100db/doboz) méret: 20

9500 Ft
Nincs készleten
Aphrodite pontok: 95 pont
Kivánságlistára rakom Összehasonlító listám
Ingyenes szállítás
Szállítási idő
GLS csomagpont
Fizetési módok
Személyesen vásárolnál?

Eldobható steril, rozsdamentes szikepenge mérete 20. Kés formája miatt alkalmas a talpon lévő bőrkeményedések eltávolítására. Ehhez a szikéhez a 4-es szikenyél használható.

Ez a rozsdamentes, steril szike méretének köszönhetően a kisebb helyen lévő bőrkeményedések eltávolítására alkalmas. A haránt részen és a sarkon lévő nagyobb mennyiségű bőrkeményedések eltávolítása a 21 és a 22-es méretű szikével egyenletesebben oldható meg. A szikepenge vékonyabb, rugalmasabb, élesebb, mint a hagyományos kézi pedikűr szerszámok. Az eldobható B/Braun szikepengékkel a pedikűrösök könnyen boldogulnak, mert az egyenként csomagolt szikék élesek és sterilek. Légy praktikus és gondolkodj előre! Az eldobható pedikűr szike mindig éles, mindig steril!

További előnye, hogy a szikepenge ára lényegesen kedvezőbb, mint a pedikűr szerszámok rendszeres élezési költsége. Spórolj időt és pénzt a B/Braun pedikűr szikékkel. A biztonságos pedikűr végzése érdekében, fontos a szikepenge használatakor a fokozott óvatosság és a pedikűr biztonsági szabályainak betartása: A bőr feszítése, a szerszám fogó kéz kitámasztása és a majdnem párhuzamos késvezetés.

Maximális rendelhető mennyiség: 20doboz

Márkáink:
B Braun
Értékeld Te is
Termékajánló

Neked ajánljuk

Válogass a különböző ajánlataink közül

  • Havi akció
  • Hasonló termékek
  • Újdonságok