Bőrkeményedés puhítás vagy bőrkeményedés oldás a pedikűrben?

07/27/2021
Bőrkeményedés puhítás vagy bőrkeményedés oldás a pedikűrben?

Bőrkeményedés

A talp bőrén gyakran alakulnak ki bőrkeményedések. Ezeket a nem esztétikus, gyakran kellemetlen fájdalmat okozó kemény részeket havi rendszerességgel a pedikűrös szakszerűen tudja eltávolítani. A bőrkeményedések lényegesen kevesebb vizet tartalmaznak, mint maga a bőr. Az elhalt szarut lehet oldani, ezeket a termékeket hívjuk bőrkeményedés oldóknak. A bőrkeményedéseket lehet puhítani is, ez esetben bőrkeményedés puhítót használunk.

Bőrkeményedés puhító vagy bőrkeményedés oldó?

Két különböző eljárás, két különböző anyaggal történik, mert a bőrkeményedés oldók tartalmaznak természetes, vagy mesterséges kémiai hámlasztó anyagokat, amik elkezdik oldani, hámlasztani a bőrkeményedést, ellenben a bőrkeményedés puhítókkal, amik nem tartalmaznak kémiai hámlasztó anyagokat, így ezek a készítmények használatával a megpuhult bőrkeményedéseket szikével egyenletesebben, és könnyebben lehet a pedikűr végzése során eltávolítani.

A Pedi Planet termékei között már két különböző bőrkeményedés puhítóból lehet választani. A gél állagú Callus Softener hidrogél, vagy a pumpás változat Callus Softener Spray, ami még 20% ureát is tartalmazz. A lábápolásban az urea egy kiváló bőrpuhító hatóanyag.
Bőrkeményedés puhítók használata egyszerű, gyors. A bőrkeményedés felületére felvive azonnal hidratálnak, puhítanak. Pedikűr során amennyiben szükséges többször is alkalmazhatóak, felszívódás után pedig nem fognak hámlasztó, oldó hatást kifejteni. Bőrkeményedés puhító bőrbarát összetevőinek köszönhetően diabéteszes lábakon is használhatóak.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékeld Te is